На дорогах української столиці під кінець січня стало дуже неспокійно. Так, у вівторок, 24 січня, пізно ввечері стався інцидент з блогеркою Марією Семеновою. У мережі Instagram її знають як "Тішина". Під час інциденту дівчина їхала на дуже дорогій машині Porshe. Дане авто збило в цей вечір людину.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих медіа, які також опублікували ще й відео.

Справа в тому, що Маша їхала в машині з друзями, де вживали алкогольні напої і знімали це все в Instagram. На відео видно, що водій Porshe почав різко набирати швидкість, обганяючи інші автомобілі.

"Тиша", фото: Instagram
"Тиша", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під час одного з таких маневрів він не встиг вчасно зреагувати і не помітив людину, що рухалася на моноколесі. Друг "Тішини" збив хлопця і продовжив рух. На відео потрапив момент падіння потерпілого.

Після початку розголосу блогерка виклала собі в Instagram розповідь з текстом: "Вгамуйтеся, будь ласка, ми заплатили людині за відламану підставку на моноколесі і роз'їхалися, претензій немає".

Варто також зазначити той факт, що 20-річна блогерка має майже 30 тисяч підписників в Instagram, де публікує дуже відверті і провокаційні кадри.

"Тиша", фото: Instagram
"Тиша", фото: Instagram

Раніше повідомляли, "Став винуватцем": Арнольд Шварценеггер мало не відправив бідолашну жінку на той світ.

Як повідомляв Знай.uа, українці захотіли втихомирити гонщиків на дорогах - не більше 30 км/год у місті.

Знай.uа писав, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано.