Акція «Година живої музики в ЦНАП» стала черговою мистецькою ініціативою голови Святошинської РДА Сергія Павловського та справжнім новорічним подарунком для поціновувачів унікального живого звучання.

Саксофон, акордеон, цимбали, скрипка, бандура – далеко не весь перелік музичних інструментів, що лунали в рамках мистецької акції.

Музиканти порадували присутніх віртуозним виконанням не лише класичних творів, а й кавер-версіями всесвітньо відомих хітів в авторській обробці.

Святошинський ЦНАП провів годину живої музики
Святошинський ЦНАП провів годину живої музики

На відміну від концертної зали, виступи у даному форматі дозволяють слухачам насолодитись мистецтвом у безпосередній близькості до артистів, стати повноцінними учасниками музичного дійства.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Виступи триватимуть щодня до Нового року, тож всі бажаючі зможуть оцінити майстерність музикантів та зарядитися драйвом і позитивом на весь наступний рік!

ЦНАП Святошинського району вже не вперше слугує майданчиком для реалізації мистецьких заходів, тому традицію проведення подібних акцій за сприяння керівництва району тут обіцяють продовжувати і надалі.