У столиці відкрили головну ялинку країни і на торжество запросили більшість киян. Про це повідомляє портал Інтерфакс.

Незважаючи на ожеледь і дощову погоду, робота з облаштування головної новорічної локації країни, йде повним ходом. Відкриття Різдвяного майданчика "Новий рік на Софії" цього року відбулося на кілька днів раніше, ніж зазвичай – не 19, а 16 грудня. А, відповідно, і роботи тут тривають в інтенсивному режимі.

Ялинку відкрили 18 грудня. Новорічне дерево прикрашає понад 20 000 іграшок – червоного і золотого кольору, а над ялинкою сяє гірлянда у вигляді великого купола.

Головна ялинка країни 2022
Головна ялинка країни 2022

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Святкова локація буде присвячена Різдву. Зокрема, навколо ялинки можна побачити вертеп з фігурами Ісуса Христа, Діви Марії, святого Йосипів, пастухів, царів, ангелів і колядників.

Головна ялинка країни 2022
Головна ялинка країни 2022
Елка. Фото: Громадське

Мер Києва Віталій Кличко під час виступу пообіцяв, що в неділю, 19 грудня, на Софійській площі Святий Миколай привітає киян та гостей міста.

Нагадавши, зірка " МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.иа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.иа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім