Зовсім недавно українка розповіла про дуже неприємну ситуацію, пов'язану з невідомою домашньою собачкою, яку господиня залишила, прив'язаною до крамниці в парку.

При цьому, з ним була записка і речі - як виявилося, жінка самотня і зважилася поїхати в Польщу, на заробітки. Пса зрадили, але знайшлися добрі люди, які зважилися його забрати, відвезти в клініку і підшукати нову сім'ю бідному красунчику.

Кинута собачка, фото: Facebook
Кинута собачка, фото: Facebook

"Джек дуже ласкавий, добрий і дуже наляканий дитина, він абсолютно не розуміє, де раптово подівся його людина, чому він прикутий вночі в сніг і дощ на вулиці, сам, один, він не може піти, не може кинутися на допомогу своїй господині, може з нею щось сталося, а він не може допомогти...", - йдеться в публікації.

Кинута собачка, фото: Facebook
Кинута собачка, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кинута собачка, фото: Facebook
Кинута собачка, фото: Facebook

Джека прикували і сказали чекати разом з улюбленими іграшками - але господиня не поверталася і більше не повернеться до нього. Спочатку пес нікого до себе не підпускав, але коли його відв'язали - він рвався в бік будинку, де жив, потім втомився і його спочатку забрали в клініку. Але потім йому загрожує притулок, де він просто не виживе.

Через це йому шукають нових господарів у Києві.

Кинута собачка, скріншот: Facebook
Кинута собачка, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в супермаркеті помітили собаку, яка відповідальніше тисяч українців - все прикрито: "Бідний булька..."

Як повідомляв "Знай.ua", Пономарьов, Трінчер, Сумська, Яма і навіть Монро: зірки, які врятували безпритульних тварин силою доброго серця

Знай.ua писав, український коп з великим серцем врятував голодного малюка від імені смерті: "Я тепер собака"