Організатори розповіли, що очікує киян на Новий Рік. Про це повідомляє портал Інформатор.

Щорічно до приходу новорічних і різдвяних свят в регіонах країни встановлюють новорічні ялинки, а також різдвяне містечко. Однією з найбільших - ялинка в Києві на Софіївській площі. Її намагаються прикрасити всіма можливими іграшками.

Робота з монтажу ялинки в Києві розпочнуть 30 Листопада і займе цей процес десять днів. Висота штучного новорічного прикраси - 31 метр. На ній буде чимало іграшок і гірлянд, оскільки вона буде ширше і об'ємніше торішньої. Головну ялинку країни на Софійській площі традиційно засвітять 19 грудня, як повідомляють організатори.

Також до 16 січня на Софійській площі та Володимирського проїзду до 16 січня працюватиме новорічно-рожденственське містечко. Також святкові локації облаштують у Центральному парку культури та відпочинку Києва (Маріїнський парк, естрада Міського саду).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У ярмарковому містечку завезуть чотири святково прикрашені арки, у них чотири люстри в центрі кожної. Також навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому буде розміщено като. Крім цього, на площі буде розміщена тепла арт-зона для відпочинку.

Нагадавши, рецепт оладок з пекінської капусти: як ситно нагодувати всю сім'ю за копійки. Телеведуча шоу "твій день" поділилася унікальним рецептом приготування ситних оладок з пекінської капусти

Як повідомляв портал " Знай.ІА", картопляне пюре з часничком і маслом, як у бабусі на кухні: зимовий рецепт з мінімумом продуктів і витрат. Пропонуємо приготувати картопляне пюре по-новому. Запечений часник вдихне в буденне блюдо нове життя

Також " Знай.ІА " писав, як уникнути витікання начинки з пиріжків: простий і зручний лайфхак. Велика проблема для тих, хто їх готує, легко вирішується.