Про це повідомляють Коментарии.

При цьому вартість будівництва переправи, яка з'єднає Поділ та Троєщину, лише зростає. На реалізацію проєкту вже виділили понад 20 мільярдів гривень, а у 2022 році на нього витратять ще майже 390 мільйонів гривень із міського бюджету та 548 мільйонів із державного.

"Тільки за останній рік Подільський міст зріс у ціні на 8,7 мільярдів гривень, у проєкті бюджету на 2022 рік зазначається, що через рік готовність переправи до запуску становитиме лише 54%", - йдеться у повідомленні.

А метро на Троєщину, на яке так чекають жителі столиці, не з'явиться як мінімум до кінця 2027 року. Наступного року його будівництво коштуватиме 50 млн грн, проте об'єкт буде збудовано лише на 0,8%.

Загалом на нову гілку метро планують витратити 15,3 мільярда гривень. У її складі відкриють 6 нових станцій: "Глибочицька", "Подільська", "Суднобудівна", "Затока Десенка", "Труханів острів" та "Райдужна".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще