Поки матір продає пиріжки, статки її доньки-судді ростуть, як на дріжджах. Вражаючу історію судді Печерського суду Тетяни Ільєвої, яка розглядає справи Андрія Портнова та Миколи Злочевського, розповіли в розслідуванні Bihus.Info.

Родичі щедро обдаровують суддю мільйонами, і навіть справа в НАБУ не в змозі зупинити будівництво її нових котеджів. За словами самої судді, землю під новий будинок їй подарувала тітка, а гроші на будівництво розкішного маєтку знайшлися у матері-фермерки.

При цьому в обох жінок офіційно немає коштів на такі подарунки: наприклад, матір судді взагалі продає пиріжки на базарі в Могилеві-Подільському.

Скрін, відео YouTube Bihus.Info.
Скрін, відео YouTube Bihus.Info.

Поруч із своїм будинком в селі Хотянівка суддя добудовує ще один. Це будівництво коштує, як двокімнатна квартира на околиці столиці – 1,8 млн грн. Відповідно до декларації, гроші на нього подарувала матір: 2,5 млн грн.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ділянку під будівництво вартістю в 2,5 млн грн Ільєва нібито отримала від тітки.

"Окрім нерухомості родина судді володіє і дорогими автомобілями. Зокрема, на початку листопада суддя купила Range Rover. На сайтах з продажу такі авто коштують від пів мільйона гривень. За цей рік це вже третій автомобіль Ільєвої. До цього суддя їздила на Mercedes G-класу і на BMW X5. На доньку Ільєвої записано Land Cruiser 200, вартість якого на ринку стартує з відмітки у півтора мільйона гривень. На момент купівлі машини дівчина тільки закінчила навчання в університеті й таких доходів офіційно не мала", - розповіли в сюжеті.

Скрін, відео YouTube Bihus.Info.
Скрін, відео YouTube Bihus.Info.

Скрін, відео YouTube Bihus.Info.
Скрін, відео YouTube Bihus.Info.

Пояснювати, звідки в судді такі гроші, сама вона не збирається. Однак журналісти підозрюють, що це може бути пов’язано із справою про відмивання грошей, викрадених колись екс-прем’єром Павлом Лазаренком.

Нагадаємо, арешт рахунків за борги: як не втратити гроші через несплачену комуналку