Стало відомо про те, що київські школярі повернуться за парти вже в найближчий понеділок. Статистика продовжує падати, а це означає, що місто поступово повертається до колишнього життя.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook Telegram, де підтвердив, що починаючи з понеділка, 22 Листопада школярі повернуться за парти.

Таке рішення було прийнято комісією з надзвичайних ситуацій міста.

Варто відзначити, що школярі в цілому через карантин просиділи вдома три тижні, починаючи з початку листопада.

Віталій Кличко, фото: Telegram
Віталій Кличко, фото: Telegram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

"Комісія з надзвичайних ситуацій міста прийняла рішення з наступного понеділка, 22 листопада, відновити очне навчання в столичних школах. Для учнів усіх класів" - йдеться в повідомленні.

У "червоній" зоні карантину знаходяться 17 областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька, Чернігівська, Черкаська. Волинський. Всі інші регіони знаходяться в жовтій і помаранчевій зонах.

Діти в школі, скріншот: Youtube
Діти в школі, скріншот: Youtube

Найімовірніше, зовсім скоро будуть зняті й інші обмеження, які прийнятні для" червоної " зони карантину, в якій зараз знаходиться українська столиця. Ситуація останніх днів показує, що ми пройшли піковий поріг, і тепер все менше людей заражається, а більше одужує.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Стосовно смертності поки що складно, адже вже кілька тижнів Україна в топ-3 країн по смертності від коронавірусу.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що сотні шкіл стали "заручниками" цін на опалення: економлять карантином - у Раді вимагають дій МОН

Раніше повідомляли, що українці вимагають відкрити школи: тисячі батьків ризикують роботою, а на нянь" спустили " всі збереження – назрівають масові протести

Також, чи має право вчитель вимагати включити камеру: рада школярам на дистанційному навчанні