Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Дружина хореографа Лілія Яма розмістила новий знімок в своїх Insta Stories, на якому показала улюбленця їх дружної сім'ї, чарівну собаку породи пушон - це мікс бішон фрізе і тієї пуделя.

У кадрі білосніжна красуня кумедно повернулася п'ятою точкою до камери і розставила лапки, а умілий фотограф встиг її зняти в такому смішному положенні. Лілія завбачливо прикрила інтимне місце свого вихованця написом "censored".

"Ну привіт, п'ятниця!", - свідчить підпис на фото.

Скріншот з Insta Stories, Лілія Яма
Скріншот з Insta Stories, Лілія Яма

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше глава сімейства, Влад Яма розповідав, що він довгий час не наважувався заводити собаку, адже щільний графік артиста і його дружини диктували певні правила і обов'язки. Після двох років умовлянь сина і Лілії, він здався і вони придбали таке диво, про появу якого ніколи не шкодували.

Раніше ми писали про те, що Влад Яма перетворився на Джонні Деппа: червоне волосся і дірява посмішка

Нагадаємо, що Влад Яма готує нову футбольну зірку: Андрій Шевченко точно позаздрить

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько поклала "на лопатки" "Ревізора" Філонову завдяки "Грі в кальмара"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Раміна Козловського розповіла про трагедію в родині: "Вона померла..."