Про це він розповів у новому випуску програми «in. KYIV» з блогером Катериною Павловою.

«Найсильніші сторони - це людський потенціал, люди з високою освітою, достатньо високим рівнем культури, не лише концерти чи філармонії, а взагалі загальної культури та всебічним поглядом. Статистика показує, що зараз більшість українців вважають, що події в Україні розвиваються в неправильному напрямку, є розчарування владою, яка є малодієвою», - розповів він.

Сергієнко сказав, що надбання – це дарована Богом природа та руки, які прикладені для того, щоб її якось зберігати і примножувати. За часів Черновецького це було жахіття – 1143 зміни до генерального плану, які в більшості стосувалися змін цільового призначення зелених зон в зони забудови. В результаті статистика показує, що Київ втратив майже чверть своїх зелених зон.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Зараз ми бачимо, що «Київзеленбуд» за вказівкою КМДА оновлює паркові зони. Влада системно працює над відновленням зеленого потенціалу Києва. Дар божий – це Дніпро і зелені схили – це унікальне явище. На жаль, Дніпро не використовується так ефективно, як могло б, мабуть, йде боротьба між забудовниками і прихильниками збереження дніпровських островів, а хотілось, щоб річка стала громадським простором і зробила Київ ще більш привабливим», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Короля, що територія великих парків має бути огороджена, щоб унеможливити туди заїзд на автомобілях.

Також раніше для Знай.ua Король розповідав, що наступного року запланована велика реконструкція вулиці Хрещатик.