Про це він заявив в інтерв’ю виданню Kyiv.Press.

Депутат зазначив, що в Київраді досі залишилась проблема зв’язку депутатів із забудовниками, через що часто відбуваються голосування, які в інтересах останніх, проте за важливі рішення депутати не голосують.

На його думку, хорошим рішенням для депутатів в Україні було б введення імперативного мандату, який передбачає дострокове відкликання обранців, які не виправдали довіри виборців.

«У нас часто закони використовують як дубинку. Імперативний мандат повинен бути з точки зору відповідальності депутатів за свої дії. Це нормально», - вважає Богатов.

Він зазначив, що депутат не отримує корону чи індульгенцію Папи Римського, тому після обрання він повинен працювати, а якщо обранець нічого не робить, то його потрібно позбавляти мандата. Втім, додав депутат, такий інструмент не повинен стати «дубинкою» для керівника партії і дати йому можливість тиску чи впливу на голосування за те чи інше питання. Тож, на його думку, необхідно правильно організувати таке рішення, щоб воно запрацювало.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Ось народним депутатам обіцяли зняти недоторканність, але зняли так криво, що все залишилося, як є. Подвійні стандарти залишилися», - заявив Богатов.

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров розповів про перспективність українських портів.

Також Знай.ua писав про те, що Сергієнко розповів, чим може зашкодити Києву відсутність генплану.