Катерина Нікітіна показала свої успіхи гімнастики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "Жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят три тисячі осіб.

Як відомо, дівчина з недавніх зайнялася гімнастикою на пілоні. Дівчина зізналася, що по початку їй було неймовірно страшно і соромно. Однак з часом вона усвідомила, що може бути "кішечкою". Нікітіна зізналася, що робота на пілоні їй допомогла розкріпачитися.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

25 вересня дівчина показала, яких успіхів їй вдалося досягти. Вона опублікувала відеозапис, на якому показала свої вправи. Дівчина міцно взяла в руки жердину і перекинулася головою вниз і розсунула ноги, немов у шпагаті.

Пілон мене не відпускає) мені тільки дай😅 🙈. А як Ваші справи? Приходьте до мене на розтяжку!!!
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині.

Як повідомляв портал Знай.иа, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.иа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.