Світлана Лобода показала, як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода-одна з найбільш популярних українських співачок. Це може довести популярністю в соціальних мережах. У частотності, на її офіційній Instagram-сторінці близько 7,9 мільйона чоловік фоловерів, а на Фейсбук-групі - близько 451 тисяч.

18 вересня вона опублікувала відео в Instagram. Його вона підписала фразою " А що робиш ти в п'ятницю... вечір?🙈😜❤️‍🔥".

На записі можна бачити, як жінка позує на тлі відмінного пейзажу найбільшого міста з вікна. Потім дівчина розповідає про подробиці своєї роботи. Фінальні кадри відео-Світлана Лобода йде вдалину з мікрофоном в руці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Багато фоловерів не тільки відзначили красу співачки і розповіли про особисті переваги у відпочинку, але також були і ті, хто помітив втому Світлани Лободи.

улюблениця"; "замучена, пекельна праця"; " очманіла просто❤️🙌 🔥"; " краса цього відео зашкалює😻
, - повідомляють вони.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також " Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.