З української столиці прийшли доволі тривожні новини. Так, в одній з київських шкіл сталося справжнє жахіття, невідомий чоловік просто посеред навчального дня проник в будівлю школи, вибрав собі жертву - 8-річну дівчинку і вчинив з нею розпусні дії в жіночому туалеті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Національної поліції України.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Інцидент стався в одній зі шкіл на Лісовому масиві. Під час перерви школярка зайшла в туалет, де знаходився невідомий. Залякуючи дитину, чоловік вчинив щодо неї розпусні дії. Крики дівчинки про допомогу почули учні старших класів і спробували затримати правопорушника, але він втік.

На пошуки зловмисника було направлено відразу всі наряди поліції Києва. Незабаром його було затримано на ж/д вокзалі під час спроби покинути столицю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Злочинець неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а на початку вересня поточного року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбещення неповнолітньої. Тепер йому загрожує термін до 8 років позбавлення волі.

Раніше повідомляли, 70-річного пенсіонера майже тиждень не було вдома, родичі і не помітили: пішов за грибами і не повернувся.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік влаштував дикий "паркур" на дахах автомобілів-стрибав як мауглі: 10 капотів вщент.

Знай.uа писав, вперше в Україні: закохані дівчата зіграли "весілля" в Харкові під марш і крики "Гірко".