Українська телеведуча, зірка "Світського життя" і молода матуся Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.
Вже в неділю, 5 вересня 2021 року, стартує новий сезон шоу "Світське життя". Відомо, що в першому епізоді репортером виступить Наталія Могилевська. І вперше на телебаченні інтерв'ю дала дружина прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Катя Осадча, instagram.com/tviyden_official
Катя Осадча, instagram.com/tviyden_official

Катерина Осадча зробила кілька відвертих зізнань і ексклюзивних подробиць в ході інтерв'ю в студії "твого дня". Стало відомо, що телеведуча навіть влаштувала фотосесію з новонародженою дитинкою, яку слід робити до 14 дня, коли малюк спокійно може спати. І його, тим часом, не турбуватиме те, що відбувається навколо.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

"Я насправді втомлююся. І мені важко було прокинутися з ранку. Ми сьогодні вже записували студію до нового сезону "Світського життя". Але якось я себе підбадьорюю, все-таки у мене через те, що багато літератури з цього приводу читала, з приводу графіка, не всі лікарі з цим погоджуються, не всі педіатри-що необхідно годувати за графіком, але мені і малюкові, і всім моїм синам максимально завжди було комфортно", — заявляє Катя Осадча.

Нагадаємо, багатодітна мама Катя Осадча "втекла" від Горбунова до Владу ямі: задоволена і безтурботна

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча в прозорій сукні показала фігуру після пологів: "Далеко до моєї ідеальної форми"

Знай.ua писав, Melovin і Катя Осадча на "Танцях з зірками" вразили однаковими образами: не відрізнить навіть Юрій Горбунов