Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Молода мама в соцмережі Instagram підвела підсумки літа 2021 року, яке за її словами, подарувало їй сенс життя - довгоочікуваного сина. Катерина зізналася, що материнство кардинально змінило її життя, буквально розділивши на до і після. Також, дівчина повідомила, що чекає дня народження своєї мами 1 вересня, і вже скоро вони всією сім'єю святкуватимуть ювілей жінки, якій цього року виповнюється 60 років.

"Літо 2021 назавжди в моєму серці ❤️Це літо розділило моє життя на до і після. Я стало мамою Я знайшла сенс життя. А тепер чекаємо незабутню осінь 🍂 Вже завтра матусі 60 і цей день буде чарівним 😌💫" - написала Катерина.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Катя Репяхова показала, як сильно любить Віктора Павліка: змусила робити це на камеру

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік посидів у декреті замість молодої дружини: мрія кожної жінки

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова затягла Віктора Павліка в машину: поки дитина спить