29 серпня в Києві пройшла злива з ураганом. З'явилося безліч відеозаписів, які показує результати події.

Злива в столиці, зокрема, була в центрі, а також на Виноградарі і в Голосіївському районі, передає портал УНІАН. Це призвело до того, що в центрі міста можна було плавати.

Зокрема вода затопила станцію метро" Героїв Дніпра " довелося закрити через загрозу підтоплення. При цьому вестибюль № 2 станції "Героїв Дніпра" продовжив працювати на вхід і вихід для пасажирів. Сама станція працює.

Згодом очевидці показали, що станцію метро затопило. Працівники метрополітену намагаються прибрати воду за допомогою швабр і прибиральних машин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також КМДА попередила жителів столиці, що 29 серпня до кінця доби Можлива гроза. При цьому представники ДСНС також зазначають, що негода може бути до кінця дня.

На цей час дощ закінчився, і комунальні служби намагаються впоратися з наслідками негоди.

Нагадавши, які запахи змусять котів бігти стрімголов від господаря: прибирайте дезодоранти і рослини. Список запахів, які коти просто не зможуть витерпіти. Домашнім "хижакам" дуже образливо, якщо їх лоток протягом довгого часу залишається брудним.

Як повідомляв "Знай.ua", знайшли десятки втрачених дітей: 4 вражаючі історії псів-рятувальників, які стали героями для українців. Рятувальники тісно працюють з чотирилапими колегами

Знай.ua писав, чорні Лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі. Місцевим жителям є чому радіти, тепер у міському парку ще більше краси.