Анатолій Анатоліч вирішив привітати українських шахтарів. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм Всюди Люди і Ранок з Україною на телеканалі Україна Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

29 серпня він опублікував фотографію в касці і привітав українців з Днем шахтаря. На посаді він зазначив, що родом з Кривого Рогу.

вітаю всіх причетних З Днем шахтаря! Я ж криворіжець, ви пам'ятаєте. Тому це свято завжди було одним з головних в році, і весь Кривий Ріг в цей день гудів і святкував! Велика Професія сильних людей! На тисячу метрів ближче до центру Землі, ми це зробити хотіли і це зробити змогли!
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники відреагували на це активно, приєднуючись до привітань.

спасибі за привітання, Анатолію! Дуже зворушливо! Мій чоловік на шахті "Ювілейна" працював, віддав виробництву 25 років. Найкращі побажання здоров'я, благополуччя і щастя Вашій родині!!!"; "А ти вогонь
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, дружина Анатолія Анатоліча Юла різко схудла після пологів, але "відгодувала" чоловіка: "чому я поправився?".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч похвалився своєю гордістю: вже троє.

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч зажурив через дітей, хоч розірвися: "потрібні гроші".