На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Марічки Падалко з’явився новий допис. На опублікованому фото вона у Вашингтоні, столиці США.

«Я знову приїхала до США після дуже довгої паузи. Звідси я колись посеред навчального року ледь не втекла додому», - підписала вона знімок.

Вона додала, що була тоді студенткою і навчалася за обміном у флоридському коледжі за американською урядовою програмою держдепартаменту – у 1994-1995 роках.

«Всередині навчання я усвідомила, що з одного предмету в мене буде не «А», тобто не відмінна оцінка. Домашні завдання передбачали написання статей до студентської газети. Треба було їздити по матеріал містом, а в мене такої можливості не було, і тому я робила лише ті матеріали, де могла дістати інформацію телефоном, або пішки на території кампуса. Оцінка «А» мені не світила… відмінниця в мені тікала від не «відмінної» оцінки», - зізнається Падалко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тоді координатор резонно наголосила дівчині, що «Через 20 років, чи матиме значення, яку ти отримала оцінку? Ні! Хтось про це згадає? Ні! А то, що ти здалася і втекла - так!».

«Минуло 26 років. Я знов тут. І для журналістської роботи тепер маю все необхідне - поруч найкращих операторів, камери, машину і ще найкращу колегу, з якою ми готуємося висвітлювати зустріч президентів України і США у Вашингтоні наступного тижня. А та оцінка справді не має тепер жодного значення», - резюмувала Марічка.

У коментарях підписники захоплюються вчинком зірки.

«Ваууу, яка надихаюча історія!!! А ця гарна сукня вам дуже личить», - пишуть фанати.

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко в міні і колготках в сіточку передала "привіт" з 90-их: "Дружина бандита"

Нагадаємо, що Марічка Падалко "застрягла" на острові з високими вусачами: без дітей і чоловіка

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко в короткій спідниці і панчохах перетворилася на солістку "Тату": така і з дівчатками зможе

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко взялася за капітанський штурвал - морячка від бога: розступись, Дніпро