Стало відомо про інцидент, який стався з дівчиною в Києві, поруч з популярним торговим центром. Агресивна жінка розсікла їй голову посеред людей.

Про це стало відомо завдяки публікації постраждалої дівчини Христини Руденко в соціальній мережі Instagram, де вона детально розповіла про всю ситуацію.

Дівчина приїхала до ТЦ Ocean Plaza, щоб трохи розвіятися і погуляти, але, її плани зруйнувала агресивна жінка, яка завдала Христині відкриті травми. Кров була всюди.

Вони з другом погуляли по торговому центру, і вже хотіли йти, але, в момент стався даний інцидент.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я зупинилася перед заходом на ескалатор, ця жінка разом з чоловіком йшли ймовірно ззаду мене, тому що я відчула тільки сильний поштовх і фразу "Ти стоїш або ти йдеш", я пропустила цей момент, і коли ми спустилися вниз, ми пішли швидше за них і я обернулася подивитися на дівчину, на що почула фразу "Що ти дивишся на мене? Що, сказати мені що то хочеш?" я відповіла, що хочу і дивлюся, на що вона підбігла і знову штовхнула мене вже в двері, які обертаються при виході, вони навіть перестали обертатися в хвилину" - сказано в повідомленні.

Після цього дівчина сказала, що він неадекватна, а та у відповідь почала погрожувати.

"Коли я повернулася до неї, Вона почала замахуватися мене бити, я захищалася парасолькою, але це було марно, ви самі можете бачити по фото, що у нас трохи різна вагова категорія і в цьому поєдинку я б явно програла" - продовжила постраждала дівчина.

Раптом та вдарила залізною палицею, що і стало причиною рани Шрам може залишитися на все життя.

Після цього Христина Руденко викликала поліцію і швидку допомогу. Їй допомогли небайдужі люди, які перебували поруч.

У публікації дівчина розмістила всі фото докази того, що її побили, а також опублікувала відео і фотографію жінки, яка її побила.

Нагадаємо, що на Прикарпатті 9-річна дитина потрапила до лікарні з опіками.