В Одесі батьки школярів поскаржилися, що навчальні заклади не готові до 1 вересня.

Про це повідомили батьки школярів у фейсбук спільноті "Чорний список Одеса".

Так, стало відомо, що в Одесі в школі №38 батьки поскаржилися на неготовність навчального закладу. Виявилося, що тут батькам доручили купити 100 підручників, хоча Департамент освіти виставляв інформацію про те, що в початкових класах немає проблем з підручниками.

Скрін, відео YouTube школа
Скрін, відео YouTube школа

"У 38 школі все інакше...для одного 2 класу на плечі батьків поклали місію закупити близько 100 підручників!!! І це тільки один клас! У класі 26 дітей, а підручників по 16 штук видали, деякі частини підручників взагалі не видали", — сказано у зверненні батьків.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Батьки в коментарях також відзначили, що у їхніх дітей та ж проблема. Щорічно доводиться купувати кілька підручників через те, що в школі їх просто не вистачає.

"У нашій школі теж завжди не вистачає. А ще "люблю" підручники англійської по 600 грн", " моя дитина вже закінчила школу! Але не було жодного року, щоб хоча б 3 підручника ми не купили б на кожен навчальний рік", " 3 роки провчилися в 38 і завжди була ця проблема!!!", "У нас 4 клас в цій же школі, і підручників немає досі....",- зазначили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, на один одяг-більше 2 000 гривень: скільки коштує підготувати дитину до школи в 2021 році. Українці порахували, у скільки" влетить " зібрати дитину в школу

Як повідомляв Знай.ua, "Можна самостійно": глава Міносвіти Шкарлет розповів, як вчителю отримати надбавку до зарплати.

Знай.ua писав, 1 вересня скасовується: для українських школярів вирішили продовжити літо.