Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95 – - "Ліга Сміху", є головним суддею шоу "Співають всі", а тепер і телеведучої програми "Світське життя", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Як відомо, Наталя разом зі своїми обдарованими колегами привітала Україну з 30-річчям Незалежності 24 серпня, і заспівала для українців свої найкращі пісні на урочистому концерті "День Народження Країни", який проходив у Національному спортивному комплексі "Олімпійський", місткістю в 35 000 глядачів.

У новій публікації в соцмережі вона розмістила серію чарівних знімків з великої сцени стадіону, які передають всю неймовірну енергетику, яка панувала в той знаменний день. У підписі до фотографій вона подякувала всю команду за успішне проведення концерту на честь загальнонародного свята. А також, зізналася в найніжніших почуттях до своєї аудиторії.

"Я люблю вас, мої рідні! Дякую ❤️❤️❤️", - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Наталя Могилевська "потягалася" з Софією Ротару: "Обличчя однакові"

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Могилевська "приручила" хижого птаха прямо під час концерту: "Він стоїть на сторожі"

Також портал Знай.uа писав, спливло таємне життя Наталії Могилевської: які "скелети в шафі" ховає найкраща подружка Кузьми Скрябіна