Популярна українська телеведуча, блогерка і незмінний "Ревізор краси" Олена Філонова продовжує радувати своїх глядачів і шанувальників яскравими кадрами з життя зірки екранів. Цього разу Олена похизувалася значними змінами у своєму зовнішньому вигляді, а саме у фізичній формі.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Олени Філонової в мережі Instagram.

Олена Філонова, скріншот: Instagram
Олена Філонова, скріншот: Instagram

"На скільки я схудла? Результати до і після. Докладне пояснення з аналізу. Дивитися до кінця! Найуважніші, напишіть, будь ласка. Які параметри і вага були до і після програми Майєра? Дякую. А то я від шоку, заплуталася. Чи помітний вам результат?", — написала Олена Філонова у підписі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У відео, яке триває більше 11 хвилин, можна помітити багато різних моментів. Олена Філонова не соромиться показувати на камеру себе в нижній білизні на прийомі у дієтолога, а також власні результати аналізів.

Невідомо як так вийшло, але протягом усього відео видно, як співробітниця дієтологічного Кабінету міряє форми Олени Філонової за допомогою стрічки з сантиметрами.

Раніше повідомляли, лікар-дієтолог зізналася, чи можна схуднути на кефірі: "Не заїдайте стрес".

Як повідомляв Знай.uа, постройневшая конкурентка Олі Фреймут Олена Філонова поділилася секретом схуднення: "Груди і попа повинні залишитися".

Знай.uа писав, Ольга Фреймут розкрила секрет сильної жінки, якій море по коліно: "Не питати у чоловіка...".