Відома українська продюсер, бізнесвумен і колишня дружина репера Потапа Ірина Горова порадувала своїх друзів і підписників серією яскравих фото з дня святкування 30-ї річниці Незалежності України. Ірина змогла попозувати поруч з легендарним Вахтангом Кікабідзе, а також поруч з групою олімпійських чемпіонів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Горової в мережі Instagram.

Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram

Так, можна помітити, що Ірина Горова опублікувала знімок з легендарним співаком Вахтангом Кікабідзе, а трохи згодом також опублікувала знімок зі спортсменом-політиком Жаном Беленюком і дзюдоїсткою Дариною Білодід.

Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під фото з олімпійцями Ірина написала: "Гордість нашої країни, ті хто прославляють Україну і від яких серце починає битися частіше". А ось під публікацією з Вахтангом Ірина написала просто і зі смаком: "Геній".

Важливо зазначити той факт, що Ірина Горова зловила відомих діячів спорту і культури на території Маріїнського палацу, куди запросили всіх, хто отримав високі державні нагороди.

Раніше повідомляли, Ірина Горова на честь Дня Незалежності України зворушила архівами з Потапом: "Непростий шлях".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Горова зачепила Потапа за найболючіше, навіть Настя Каменських так не може: "Як вам хлопчина?".

Знай.uа писав, Ірина Горова показала найважливішого чоловіка, на 43 роки старше: "Ми дуже пишаємося".