Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга сміху", а тепер і в шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Як відомо, Катерина Осадча 19 серпня народила свою третю дитину, сина від Юрія Горбунова, до пологів вона довгі роки брала інтерв'ю в українських зірок і вела популярне шоу "Світське життя" на каналі 1+1, яке висвітлює все життя і секрети знаменитостей. Зараз молода мама перебуває в пологовому будинку після народження сина і ще відновлюється, тому телеканал прийняв рішення замінити телеведучу на невизначений термін.

Наталія Могилевська у своєму Instagram здивувала шанувальників заявою про те, що тепер вона буде в ролі телеведучої шоу, і повідомила, що вже встигла взяти свої перші інтерв'ю у колишнього тренера збірної Андрія Шевченка і у співачки Ірини Білик, відразу після виступу на премії "Національної легенди України".

Співачка поділилася фотографіями, на яких позує разом із зірками, запрошеними на торжество, присвячене врученню нагород українським артистам. На знімках можна побачити співачку Софію Ротару, журналіста Дмитра Гордона з дружиною Олесею, екстренера збірної Андрія Шевченка, канадську актрису Кетрін Вінник, співачку Ірину Білик і актора Станіслава Боклана.

"Ще раз вітаю Катю з народженням сина і зустрічаємося завтра всі на стадіоні 💋 @kosadcha у мене вийшло? :))" - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Шевченко після втрати тренерського крісла втішився в обіймах Софії Ротару: на очах у сина

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська в 55 показала фігуру старшокласниці: Борисюку заздрять всі чоловіки

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина на МастерШеф перетворилася на гігантський бургер заради Еллерта: "Знову Сашина"