Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько стала головною героїнею вірусного ролика в соцмережі» ТікТок", який активно поширюють її користувачі.

У ролику-момент з телешоу "Співають всі", під час якого молодий чоловік, який мріє стати зіркою, співав. Тим не менш, Приходько, яка є суддею проекту, так і не натиснула на кнопку, яка оцінила б виступ горе-співака.

Коли її запитали, в чому причина такого рішення, Приходько відповіла, що вирішила так відреагувати на прослуховування хлопця, так як він... виступав в червоних шкарпетках. Вона назвала це "неповагою до сцени".

@manes_sanya

не в тему аккаунта, но я так смеялась вчера весь вечер с нее, так что да простит меня Итан✊🏻 #співаютьвсі #анастасіяприходько

♬ оригинальный звук - 🇮🇹❤️

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Не в тему аккаунта, але я так сміялася вчора весь вечір з неї, так що хай пробачить мене Ітан», - написала автор повідомлення.

"Зараз би на співочому конкурсі оцінювати зовнішній вигляд»", "При чому тут червоні шкарпетки?«, "Пивоваров і Катюша там самі адекватні«, " вчора теж дивилася це по телеку, причому тут шкарпетки взагалі. Потрібно оцінювати не зовнішній вигляд, а вокал", "Неповага до сцени? Що? Вибачте?", "Є таке поняття у минулого покоління. Я вчуся в Академії мистецтв, і нас там теж вчать поважати сцену», - пишуть коментатори під роликом.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні