Журналіст Микола Підвезяний розповів про свою подорож в кільцевій електричці Києва, яку назвав «експресом в пекло».

Про свої відчуття він написав у Facebook.

«Проїхався на Кільцевій електричці-геніальному винаході українських залізничників. Хто не в курсі, це диво запатентовано, і хтось поважний отримує регулярно роялті від міста. Заходжу в порожній вагон, бачу, є одне-єдине прозоре вікно. Зрадів, пішов сів поруч. Виявилося, хтось недавно просто вибив зовнішній склопакет, тому тепер тут світало. І ось що я побачив.У Чорнобиль їхати не треба", - зазначив Микола Підвезяний.

Підвезяний підкріпив свій опис фотографіями, які більше схожі на декорації для фільму жахів. Публікація викликала активне обговорення в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Юрій Лукашин назвав побачене приколом, розіграшем, Апокаліпсисом, атракціоном для дітей на кшталт «кімнати страху», не повіривши в те, що подібний поїзд може ходити по столиці. Микола Підвезяний на подібну реакцію відповів тим, що відчуття було б більш повним, якби він встиг включити камеру і назвав побачене наступним етапом для президентської програми «великого будівництва».

Наталія Антонюк назвала побачене дуже милим подорожжю. Микола Підвезяний на це відповів, що таку любительку електричок, як Наталя, не можна здивувати. Ніна Лях поцікавилася, чи привезла електричка пасажира туди, куди йому потрібно було. За словами Миколи, експеримент показав, що для нього цей транспорт не вигідний, оскільки він довше альтернативних способів.

Нагадавши, що Україна дозволила іноземцям приїжджати в країну

Як повідомляв портал " Знай.ІА", "Укрзалізниця" продаватиме квитки на місця для білизни

Також " Знай.ІА " писав про підвищенні тарифів на залізничні перевезення