У Києві у відомому ресторані дівчині продали салат зі слимаком.

Про це киянка розповіла в Телеграм-каналі "Чорний Список".

Так, стало відомо, що в Києві в ресторані Salateira в ТРЦ Lavina Mall українці продали салат зі слимаком. Варто зазначити, що вартість салату становить 144 гривень.

Дівчині продали салат зі слимаком
Дівчині продали салат зі слимаком



Після цього інциденту співвласник ресторану Salateira відреагував на це і приніс свої вибачення. Але при цьому він зазначив, що подібний інцидент відбувається не вперше. Все це пов'язано з тим, що ресторан співпрацює з органічними продуктами.

Дівчині продали салат зі слимаком
Дівчині продали салат зі слимаком


" Приношу свої вибачення за цей кейс. З вами окремо зв'яжеться директор ресторану Лавина. Зі свого боку скажу, що це у нас відбувається постійно, щороку одне і те ж. Перед тим як виливати в мою сторону відро хейта, скажу, що це особливість роботи з фрешем БЕЗ хімії. Ми можемо зробити так що салат буде ідеально чистий, без будь-якого "життя", але ви отримаєте таблицю Менделєєва в якості подарунка", - розповів він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомляли, з вересня вся молочка подорожчає на 5-7%: фермери б'ють на сполох, які ціни чекають українців восени.

Як повідомляв Знай, яйця - по 3.8 євро за 6 штук: скільки коштують базові продукти за кордоном.

Знай писав, гуляю на все: що міг купити українець на 100 гривень в 1996 році і зараз. Як багато ми могли собі дозволити на 100 гривень 25 років тому