Заступник міського голови Києва – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко у програмі Сергія Дойка «Особистість» заявив, що мінімізувати політику в Київській міськраді неможливо.

«Політики, як правило, живуть від виборів до виборів. Тому як тільки закінчуються одні – в них починаються вже інші», - каже Бондаренко.

За його словами, у Києві немає «смотрящих», які наглядають за діяльністю столичної влади.

«Смотрящие», «подсматривающие», «поднюхивающие»… Люди, які це називають, вийшли з буремних 90-тих ще. Насправді «смотрящих» на сьогодні немає за Києвом. Так, є певні бізнесмени, можливо, які мають вплив безпосередньо на ринку, на якомусь сегменті ринку. Але точно вони не наглядають за діяльністю міської влади», - сказав заступник міського голови Києва.

Також він відповів на питання, навіщо чинному голові Київської міської державної адміністрації 13 заступників.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Київ – це мегаполіс. І насправді для того, щоб керувати різними галузями міського господарства, потрібні професійні куратори – тут не вистачить тільки директора департаменту. Тому сказати, що їх багато… Я б не сказав. У Черновецького, якщо я не помиляюся, їх було 17. У Попова було 5. В залежності, хто скільки керував містом», - пояснив Бондаренко.

Як повідомляв Знай.uа, Кулік розповів, хто в Україні отримує насолоду від страждань інших: «Це справжній біль, справжнє задоволення».

Також Знай.uа писав, що Атаманюк запропонував метод, як підняти економіку.