Заступник голови КМДА, голова фракції "Європейська солідарність" у Київській міській раді Володимир Прокопів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився фотографіями успішної установки сцени для концерту до 30-ї річниці Незалежності України.

Це досить радісна новина, якби не одне "але". Монтажні роботи відбулася просто на місці Братського поховання учасників Української революції (1917-1921 років). Про це свідчать опубліковані знімки.

Установка сцени на братському похованні, фото: Facebook
Установка сцени на братському похованні, фото: Facebook

"Цікаво, виконавців нічого не бентежило, коли на могилах встановлювали сцену? Це поховання знаходиться в реєстрі нерухомих пам'яток. Не хочеться моралізувати, але хіба не можна було встановити сцену в іншому місці?", - пише нардеп Володимир Прокопів.

Установка сцени на братському похованні, фото: Facebook
Установка сцени на братському похованні, фото: Facebook

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачі залишилися в гніві після побаченого. Частина з них задається питанням, невже це було зроблено спеціально.

"Дикість невпинна", "Ну це вже дуже схоже на навмисні дії. Випадковостей двічі поспіль мабуть не буває", "Я перепрошую, а дозвіл на розміщення тут сцени є?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, тисячі українських багатоповерхівок під загрозою обвалу, мешканці б'ють на сполох: "Не несуть відповідальності"

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров образився на Сергія Бабкіна через День Незалежності: "Собі на думці"

Знай.ua писав, Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч з друзями відкриють невідому Україну до Дня Незалежності