Кияни скаржаться на погіршення якості води в Дніпрі через її цвітіння. Через це також страждає риба в річці.
Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали.
Так, стало відомо, що останнім часом вода в Дніпрі стала зеленою і річка стала більше схожою на болото. Також вже почала гинути риба в річці.

Цвіте вода в Дніпрі, скріншот з відео
Цвіте вода в Дніпрі, скріншот з відео

Зазначимо, що ситуація з кожним роком погіршується. Адже, кількість фосфатів у воді істотно збільшилася, а вони в свою чергу провокують рясне цвітіння синьо-зелених водоростей. В результаті у воді не вистачає кисню, поширюються інфекції і гине риба.

Цвіте вода в Дніпрі, скріншот з відео
Цвіте вода в Дніпрі, скріншот з відео

" Дніпро цвіте, як печінка алкоголіка. Ми це бачимо, в основному, проїжджаючи по мостах. А, ось так це виглядає зблизька. До речі, з кожним роком цього все більше", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Ху**ий Київ"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадавши, що Франківське озеро перетворилося на кладовище - страшно підійти: плаває черевом догори. Комунальники змушені виловлювати мертву рибу