Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

Він вів програми "Сніданок з 1+1", "Голос країни" і є головною особою YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер". 20 липня 2021 року він знову став татком, коли його дружина Юлія народила йому сина на ім'я Ніл. Згодом вони повернулися до роботи, не перестаючи періодично викладати сімейні фотографії.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Або ж, за прикладом жінки, вона продемонструвала себе у великому дзеркалі і" скучила за собою", ймовірно, натякаючи на привабливу фігуру. Зараз же Анатолій Анатоліч поділився дуже милим знімком, назавжди зафіксувавши Ніла у себе на тілі.

Чоловік зробив татуювання під плечем, на якому зображений дуже маленький космонавт в скафандрі і з декількома повітряними кульками у вигляді планет Сонячної системи.

"Мій Ніл. @uncle_borman дякую за реалізацію ідеї", - написав Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дружина Анатолія Анатоліча, фото: Instagram
Дружина Анатолія Анатоліча, фото: Instagram

"😆🙉дуже круто👍 🏼", "Клас. Так мило😍", "Як Ніл Армстронг?😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч покотив на море заради вечірки з "піонерами": сім'я почекає

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Анатолія Анатоліча занудьгувала без вагітного животика, довелося роздягнутися: "Бабуся танцює"

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч після народження сина показав своє господарство: "Зібрали врожай, рахуємо прибуток"