У новій програмі «in kyiv» з блогером Катериною Павловою директор ГО CHARITY TUNER Катерина Жук розповіла про «будинок-монстр» на Подолі.

«Наша найбільша проблема – це помилка на вході, хтось якимось чином відправив у простір ідею того, що законодавство можна порушувати. У нас величезна кількість людей, що володіють фінансовим ресурсом, амбіціями, впевнених в тому, що їм можна робити що завгодно і їм за це нічого не буде. З банальної точки зору треба прибирати зайві поверхи у «будинку-монстрі» на Подолі, але головне, не зрозуміло навіщо взагалі будували цей «будинок-монстр», - підкреслила вона.

Жук розповіла, що в тій частині Подолу взагалі незрозуміло що відбувається. За її словами, поруч є будинок, який руйнується, трохи далі якісь новобудови, порушена поверховість будинків, розвалюються будинки. Жук додала, що «будинок-монстр» на Подолі – відображення дійсності Києва.

«Я б не знімала поверхи з «будинку-монстра» на Подолі, а придумала як покарати забудовника. Тому що якщо зараз прибирати ці зайві поверхи, то перекриють шматок Подолу, приженуть крани і почнуть розбивати верхні поверхи. Тому виходить погано, питання головне в тому, хто дозволив цим людям вважати, що їм все можна? Найголовніша проблема Києва в тому, що є прошарок людей, які вважають, що їм можна все і при цьому буде повна безкарність», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Кравця, що у Києві тільки 35% - 40% будівель побудовано по генплану.

Також раніше Кравець розповідав, що у найближчі півроку або рік генплану Києва точно не буде.