Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Чоловік розповів про те, як йому продали підробку в популярному гіпермаркеті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в Telegram-каналі "Чорний список", де регулярно з'являються скарги українців на різні послуги, а також на неприємні покупки.

Цього разу киянин прийшов в гіпермаркет Ашан, який розташовується на вулиці Антоновича, 176, і купив упаковку води Боржомі. Як тільки він її відкрив, звідти відразу понісся запах йоду.

Чоловік хімік за освітою і з великим практичним досвідом, так що був упевнений, що це саме йод або його похідні, однак, особливого значення цьому все одно не надав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Упаковка постійно їздила в машині з чоловіком, в тому числі по спеці. Через день, киянин звернув увагу, що вода в одній пляшці пожовкла.

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

"Хіба це нормально? Пояснень тільки два, і в обох випадках пахне криміналом " - сказано в повідомленні.

Перша версія в тому, що гіпермаркет продає підробку, так як етикетка дуже просто відклеюється.

Друга версія - така спека, що Боржомі порушує технологію виробництва. Чи то доливає якийсь антисептик, чи то економить на фільтрах.

У публікації автор навіть сфотографував дві різні пляшки даного напою, щоб порівняти, і дійсно, колір води дуже відрізняється.

Нагадаємо, раніше водний режим, ковбаски і ніяких чіпсів: українцям показали, чим годуватимуть школярів

Як повідомляє портал "Знай" маргарин, масло або біла підробка? Українцям показали, які продукти харчування найчастіше фальсифікують

Також "Знай" писав, що що робити, якщо ви купили неякісний товар: Держпродспоживслужба про це подбає