Для жителів української столиці з'явилися важливі новини. Так, компанія "Київводоканал" попереджає, що в найближчі кілька днів проводитимуться планові перевірочні роботи, які пов'язані з промиванням мереж.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби "Київводоканалу" в мережі Facebook.

Працівник водоканалу, фото ілюстративне: Facebook Коломияводоканал
Працівник водоканалу, фото ілюстративне: Facebook Коломияводоканал

"Згідно з щорічним графіком Київводоканал проводить планову профілактичну промивку мереж в Оболонському районі. Профілактична промивка проводитиметься в ніч з 10 на 11 серпня, з 23:00 до 4:00. До зони робіт потраплять мережі Оболонського району, а саме:

Просп. Правди;

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вул. В. Порика;

Просп. Свободи;

Просп. Гонгадзе;

Вул. Світлицького;

Пер. Межовий;

Вул. М. Джаліля;

Вул. Косенко;

Вул. Канівська;

Вул. Іжакевич;

Вул. Золочівського;

Вул. Чигиринська;

Вул. Газопровідна;

Вул. Осиповського.

Профілактика проводиться вночі, щоб не створювати незручності жителям. Протягом часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крана для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крана потрібно спустити якщо візуально вода прозора і не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.", — повідомляють в "Київводоканалі".

Публікація "Київводоканалу", скріншот: Facebook
Публікація "Київводоканалу", скріншот: Facebook

За інформацією синоптиків, в столиці України у вівторок, 10 серпня, очікується гроза. Температура повітря підніметься до +26 градусів. У середу, 11 серпня, буде сонячно. Температура підніметься до +27 градусів.

Раніше повідомляли, Мін'юст "потрусив" боржників на 21 млн грн: не виплачували зарплати тисячам українців.

Як повідомляв Знай.uа, з кранів городян тече жовта вода, у Київводоканалі пояснили причину.

Знай.uа писав, Київводоканал опублікував графік відключення води по районах.