Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька вирішила поговорити з шанувальниками на тему агресивної поведінки. Як реагувати, коли вас ображають і принижують.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно на її сторінці з'являються публікації з красивими фото і роликами, де вона розповідає про своє проведення часу, або ж міркує на серйозні теми.

Соломія Вітвіцька, фото: Instagram
Соломія Вітвіцька, фото: Instagram

Цього разу вона вирішила поговорити про агресивну поведінку, і вибрала для цього поста дві красивих фотографії на тлі водойми і гір. Соломія Вітвіцька в сукні ніжно-рожевого кольору, і в якості аксесуара сонцезахисні окуляри. Не можна не відзначити посмішку, яка передає позитивну атмосферу через фото.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"А коли вас ображають і принижують - ви як реагуєте? Розпалюєте конфлікт і доводите свою правоту робите висновки і рухаєтеся далі" - сказано в повідомленні.

Телеведуча зазначає, що не так давно вона помітила, що агресивна поведінка - дивний метод досягнення потрібної мети, і дуже прикро, коли люди цього не бачать. Насправді, Соломія Вітвіцька вважає, що це не найдієвіший метод, ще й залишає неприємний осад.

Всім людям в кінці вона поробила жити в любові і повазі один до одного, адже, в сучасному світі без цього нікуди.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали відзначати, що вони роблять висновки і йдуть далі по життю, але, вже без цих людей, так як з негативом ладити вони не хочуть.

Нагадаємо, Ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: авто влетіло в самоскид, двох постраждалих відвезли в лікарню

Теж, Знай.ua писав Розлучена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні: "Довгі ночі"

Як раніше повідомляв Знай.ua Ведуча 1+1 здивувала несподіваним визнанням