На сторінці в Instagram відомого українського співака, незмінного ректора «Університету культури» Михайла Поплавського з'явилася нова публікація.

На своїй сторінці він опублікував відеоролик, у якому катається на електричному самокаті коридором чи аудиторією свого закладу. При цьому співочий ректор, як завжди, одягнений у модні речі «з голочки», а очі ховає за темними окулярами.

«Усім привіт! Вриваюсь в новий робочий тиждень! Бажаю вам вдалого дня та гарного настрою! Сьогодні о 19:00 зустрічаємось в прямому ефірі. Пам‘ятаєте про розіграш грошових призів? Скільки ви б хотіли сьогодні виграти? Пишіть», - написав під коротеньким відео Поплавський.

«Гарного вам дня», «Гарного настрою», «Вже чекаю ефір», «Надіюсь, удача посміхнеться», «В тренді з молоддю», «Круто виглядаєте», «І вам вдалого дня, Шеф», «Як завжди, все супер», «Щиро дякуємо, і вам бажаємо вдалого дня і гарного настрою!», - пишуть у коментарях студенти і фанати виконавця безсмертного хіта про «Юного орла».

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Михайло Поплавський "втратив" своїх студенток, але не засмутився: "Дати". Цього разу він вирішив влаштувати взаємний обмін лайками, щоб підняти активність одне одному у соцмережі. Він також опублікував своє нове фото, але цього разу не в оточенні студенток.

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський знайшов собі гідну заміну: весь в дідуся.

Знай.ua писав, Михайло Поплавський змусив тремтіти молоденьких студенток у ректорському кабінеті: хто б зігрів.