У Києві, в одному з магазинів відомої великої мережі "Еко Маркет" відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Киянин вирушив на пошуки своїх улюблених ласощів у столичний популярний супермаркет на вул.Маршала Тимошенко, 13/1. Спочатку, покупець не звернув увагу на наявність другого стікера, яким співробітники магазину намагалися приховати реальний термін придатності фруктового тістечка.

На ранок наступного дня чоловік відкрив упаковку і виявив цвіль на желейній поверхні солодощів, про що відразу ж поспішив повідомити в соцмережі.

Користувачі соцмережі активно обговорили даний випадок і обурилися якістю роботи співробітників магазину і самої продукції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцю продали печиво з личинками: "Це замість цукрової пудри"

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя"

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"