В Києві встановили нову швидку станцію для заряджання електрокарів. Про це повідомила прес-служба компанії UGV Chargers у Facebook.

Нова заправна станція буде розташована на Позняках, за адресою Дніпровська набережна, 17. Потужність нової станції складає 127 кіловат та має три порти для зарядки: CCS Combo 2, CHAdeMO, Type 1.

Кожен з цих зарядних портів має різну потужність заряду. Так, CCS Combo 2 містить 120 кіловат, CHAdeMO - 50 кіловат, а, в свою чергу, потужність Type 1 містить лише 7 кіловат. За словами самої компанії, на їх заправках 80% акумулятору машини можна зарядити за одну годину.

Нова заправка стане частиною мережі зарядних станцій IONITY.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Новину про станцію заряджання на Позняках запостив фейсбук-паблік "Київ Автомобільний". Під цим постом зібралась купа коментарів від користувачів.

"А телефон там можна зарядити також швидко?" - спитав один користувач.

"Під час зарядки в сусідньому дворі припиняють працювати електроприлади," - дотепно написав другий коментатор.

Нагадаємо, у Знай.UA писали, як у Івано-Франківську заряджатимуть на сонячних батареях. Про це розповів мер міста під час прямого ефіру у Facebook.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі з'явилася окрема вулиця для пішоходів. Таким чином обновили вулицю Короленка.

А тут "Знай.uа" писав, що Honda розробили транспорт, який би міг ділитися електроенергією з гаджетами. Наприклад, за допомогою мопеду можна буде зарядити смартфон.