Відомий український телеведучий популярної телепередачі "Всі люди" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

20 липня 2021 року, вдень вівторка, його дружина Юлія народила синочка, якого вони назвали Нілом. Анатолій був присутній при пологах, а потім разом з дружиною почав ділитися безліччю знімків з крихтою.

Анатолій Анатоліч з сином, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч з сином, фото з Instagram

І 6 серпня жінка виклала обкладинку журналу "Отдохни", з телеведучим на головному фото.

"Нашому котику на фото в його один день😻 знімок просто з пологового будинку. Коли @myroslava_kyrpa фотографувала, ми навіть не знали, як взяти малюка. Третій раз, повірте, як в перший", - заявила Юлія в тексті до публікації.

Після цього багатодітна мама зізналася, що Анатолій Анатоліч дав велике ексклюзивне інтерв'ю виданню, в ході якого розповів про партнерські пологи і причини, чому ж вони назвали малюка Нілом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Анатолій Анатоліч з сином Нілом
Анатолій Анатоліч з сином Нілом
Анатолій Анатоліч з сином Нілом Инстаграм yulattt

"😍😍😍Дааааа!! Як згадаю😅😅😅 навіть бодік було страшно надягати😂😂 а зараз вже без нічого😌", "Божественна дитина❤️😇", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч попросив вибачення у шанувальників: "Вже дуже Я закоханий"

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч показав найбільше щастя багатодітного батька: "По-справжньому посміхнувся"

Знай.ua писав, дружина Анатоліча Дзига розчулила кадрами з маленьким сином: у кума Лободи за 12 днів виріс справжній богатир