Шляхопровід біля станції метрополітену "Осокорки" осипається на дорожню частину. Про це повідомила спільнота "Київ Автомобільний" у Facebook.

На світлині, опублікованій в соцмережі, видно, як шматки бетону з мосту посипалися прямо на проїжджу частину. Сам шляхопровід виглядає старим та недоглянутим.

Загалом, коментарі людей були обурливими.

"А як конкретно тут бути обережним?" - спитала перша коментаторка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Другий коментатор заявив, що за належного догляду такі конструкції руйнуються значно пізніше, а в пост-радянських країнах цим фактично не займаються.

Третя коментаторка закликала мера і спеціальні служби розпочати ремонт.

Відомо, що перші засвідчення того, що міст осипається, зафіксували ще 4 серпня. Зробив це користувач Facebook Максим Свердличенко на своїй особистій сторінці.

Тим часом, у Києві дистанційна школа "Оптима" та НУБіП створять спільний проект в сфері освіти. Про це стало відомо під час бесіди гендиректора освітнього центру та ректора вишу.

А сьогодні, 6 серпня, курс євро змешиться і тепер він коштує менше 32 гривень. Тим часом, як вартість долару нині складає майже 26 гривень.

Стало відомо, що "ПриватБанк" змінив режим роботи та відтепер він працює цілодобово. Такі зміни ввели з 1 липня.