З великої і теплої Одеси, де в ці серпневі дні відпочивають тисячі туристів з усіх куточків України, прийшли доволі тривожні новини. Окрім різних інцидентів на пляжах і в розважальних місцях міста, є ще й місцеві жителі, у яких триває звичайне життя.

Цього разу одеситка поскаржилася, що в гіпермаркеті "Епіцентр" їй довелося пережити великі труднощі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Чорний список Одеса" в мережі Facebook.

Епіцентр, скріншот з відео
Епіцентр, скріншот з відео

"Вітаю! 1 серпня зайшли, в Епіцентр, купити дітям канцтовари в школу... Касир набила зайвого товару - замість 1 упаковки зошитів по 5 упаковок, на зауваження, тільки нагрубила, закрила касу і сказала, що вона повернення не робить, мовляв йдіть розбираєтеся до адміністратора. Була з дітьми, нас ганяли з одного кута "Епіцентру" в інший, Охорона також грубила. Жахливе ставлення до покупця, касир набив зайвого товару, а ставлення таке ніби ми щось зробили не так!!! Аліна Тімербулатова", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також важливо зазначити той факт, що дівчина до своєї скарги додала ще й фотографії чеків, які свідчать про її покупки.

Чек одеситки, фото: Facebook
Чек одеситки, фото: Facebook

Чек одеситки, фото: Facebook
Чек одеситки, фото: Facebook

Чек одеситки, фото: Facebook
Чек одеситки, фото: Facebook

Раніше повідомляли, в іржавих електричках "Укразалізниці" з'явилася унікальна система вентиляції: "Двері зачиняються не завжди...".

Як повідомляв Знай.uа, на хліб гроші є, на пакет - ні: українці приголомшили добрим вчинком в магазині, гідно поваги.

Знай.uа писав, українців прокатали в гнилій маршрутці, водій не церемонився: "Відірвіть і покладіть".