Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова знову порадувала шанувальників новим повідомленням у соцмережі Instagram.

Цього разу вона написала слова підтримки українським спортсменам на Олімпійських іграх у Токіо.

"Спорт - це життя! Дивіться наші @dmytro_lazutkin ефіри про підсумки олімпіади На UA Перший? Кожен день я захоплююся нашими спортсменами!",- зізналася вона.

Вона також додала, що спорт корисний всім і в будь-якому віці.

"Я переконана, що кожній людині з дитинства просто необхідно займатися спортом. Він загартовує, робить з людини сильну особистість. Це постійна робота над собою, над витривалістю і стійкістю духу. Головне - вибрати спорт, який вас запалює», - впевнена чемпіонка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона також додала, що є фанатом спортивної гімнастики, і поцікавилася, який спорт подобається її передплатникам.

"А я люблю різні види спорту! У нашому колі у мене звання - історик спорту! А взагалі я майстер спорту з академічного веслування, а діти - майстри спорту з волейболу! Аня - вам успіхів у всьому, а особливо в особистому житті!", "Художня гімнастика і фігурне катання", " він же і улюблений... Чомусь аж завжди плачу, коли виступають гімнастики», - зізнаються в коментарях фанати спортсменки.

Нагадаємо, раніше Колишня олігарха Онищенка Різатдінова відкрила в собі здібності Ванги: "а сперечаємося?"

Як повідомляє портал Знай.uа Колишня олігарха Онищенка Різатдінова заговорила про серйозне захворювання: "на ранній стадії"