У них народився чудовий синочок, якому дали ім'я Ніл. Мама ніяк не може натішитися сином, тому часто публікує його фото в свій Instagram-профіль.

Мій Instagram перетворився на сторінку Ніла. Не можу відірватися милуватися. Обіцяю: ще трошки постів нашого котика і я повернуся в звичайний режим. 12 днів людині

Син Анатолія Анатоліча і Юли
Син Анатолія Анатоліча і Юли
Син Анатолія Анатоліча і Юли Инстаграм yulattt

У коментарях друзі подружньої пари привітали ще раз партнерів з народженням сина і побажали йому здоров'я.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Відзначимо, що шоумен, телеведучий і Ютуб-блогер Анатолій Анатоліч і його не менш відома Юлія Бойко одружилися в квітні 2010 року. Дружина ведучого-засновниця продюсерської компанії Yula Company і школи комунікацій PRaktika. Пара виховує двох дочок-Алісу і Лоліту. Аліса народилася в 2011 році, Лоліта з'явилася на світ в 2013 році.

Анатолій Анатоліч зізнається: тепер, після народження сина, він розуміє, як це-бути батьком хлопчика. І впевнений, що у вихованні сина більше руку повинен прикладати саме батько.

Над ім'ям Юлія і Анатолій думали довго. У підсумку вибрали сучасне і вкрай незвичайне для нашої країни.

"Ми вибирали коротке міжнародне ім'я, сильне, з прекрасним значенням і характеристиками. І важливо, щоб в ньому була буква "Л", як у кожного з нас. Ім'я означає "Чемпіон",-написала Юлія Бойко, вона ж Юла, у своєму Instagram-профілі.

Нагадаємо, раніше напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "гени Каменських".

Як повідомляв портал "Знай. ua", люди на базі наших інтерпретацій не повинні записувати один одного у вороги, - публіцист про національну політику.

Також "Знай. ua" писав, що Лілія Ребрик похвалилася витонченою фігуркою в чорному купальнику: "приємно дивитися".