Стало відомо про те, що в Києві дівчина влаштувала стриптиз прямо на дорожньому знаку. Поліція оперативно прибула на місце, і спостерігала за діями Українки.

Перехожі зняли на ролик витівки дівчини, яка практично оголеною танцювала стриптиз на дорожньому знаку. На кадрах видно, що дівчина вбралася в нижню білизну темного кольору.

Вона забралася на стовп дорожнього знака, покрутилася на ньому, і тільки після цього спустилася і почала одягатися.

Весь цей час поруч з нею знаходилося три співробітники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Звичайний день у центрі", - йдеться у підписі до відео.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають з приводу всієї цієї ситуації.

"Ти зробив мій день ♪ ";

"Мало того що жопу продає по 40 грн, так ще й стовпи псує";

"Чиясь майбутня мама";

"Я розумію, свобода і все таке...Але це ж не про свободу? І ті хто на її захист: уявіть, що 40 млн українців почне робити що прийде в голову, не враховуючи моральність, культуру, безпеку...Не до того прагнемо, панове".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в столиці чоловік з битою вибіг з автомобіля на дорогу, і почав на водія транспортного засобу.

Legioner хотів "провчити" водія Ford і наздогнав його, різко загальмувавши для зупинки. Чоловік вийшов з машини і пішов у напрямку Forda. Водій Ford для самозахисту дістав газовий балончик.

Нагадаємо, що рятувальники закликали українців не купатися в не знайомих місцях і напідпитку

Як повідомляв Знай.ua, "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок

Також портал Знай.ua писав, що у Львові з 7 поверху гуртожитку випала 17-річна чемпіонка України з паверліфтингу: "закрилася в кімнаті"