У Києві на Святошино неадекватний пасажир вистрілив у водія автобуса. Чоловік посварилися через телефонну розмову, яка відволікала водія від дороги.

Словесна перепалка швидко прийняла радикальний оборот: пасажир вистрілив в опонента і вибіг з салону, проте правоохоронці його швидко зловили: до копів, які недалеко патрулювали вулицю, підбіг інший переляканий пасажир і розповів про те, що трапилося, повідомляє патрульна поліція Києва у своєму Telegram-каналі.

На команди зупинитися втікач не реагував, але незабаром його спіймали. При собі у нього була зброя, схожа на револьвер. Чоловік пояснив, що вистрілив, бо водій задув його газовим балончиком. Тим часом, водія госпіталізували з раною грудей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стрілка затримали, правоохоронці з'ясовують всі обставини події, щоб дати кваліфікацію діям буйного пасажира.

Нагадаємо, що на Львівщині неадеквати обнесли Божий дім, парафіяни в жаху: "Хреста немає!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець задавив прикордонника через гроші і "зізнався" через 3 роки: "я переїхав його"

Також, "Знай.uа" писав, що у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік