Українським рятувальникам довелося витягати чотирилапого любителя пригод, який застряг у бетонному блоці. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

«Історія порятунку у чотирьох фото! Видно, що хвостань ні про що не шкодує! Дякуємо рятувальникам за оперативність і блискучу операцію», - написали автори повідомлення, публікуючи знімки.

На фото – бетонний блок, з якого стирчить голова переляканого кота. Тварина застрягла і не могла вилізти з пастки самотужки.

На допомогу коту прийшли люди – вони викликали рятувальників, і ті, скориставшись спеціальними інструментами, витягли тварину з бетону.

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

Скрін, Facebook МВС
Скрін, Facebook МВС

У коментарях уточнюють, що все трапилося в Одеській області.

«Це заслуговує поваги, але це не ніжинські рятувальники, а рятувальники ЦБГ Авангард, Одеський район, Одеської області», - уточнюють українці.

«Щиро дякую за службу!», «Які молодці, що врятували котєйку!», «Довелось же хлопцям попрацювати! Сподіваюсь, "хвостань" оцінить», «Красивий, падла», - пишуть коментатори.

«Я б на місці рятувальників хвилин 15 ще побув на місці. 90%, кіт буде стирчати в сусідньому отворі», - жартують інші.

«Ми наближаємося до цивілізації, це радує, коли буде покарання за викинутих, побитих, відправлених тварин?», - зазначає дехто.