Відома українська телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", партнерка по ранковому шоу Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників яскравими фото з життя. Однак цього разу без нарядів і зізнань.
Лілія Ребрик вважає, що прийшов час розібратися, як же правильно приготувати кукурудзу, щоб її смак був таким же, як в дитинстві.
Про це Лілія Ребрик пише у себе на сторінці в мережі Instagram.

Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram

"Варена солона Кукурудза! Я навіть пишу це і мені вже смачно. Як ви її варите, щоб смачною була? Я знімаю листя, мою вилки і цілими кладу в каструлю з товстим дном, заливаю водою, щоб вона була десь на 2 сантиметри вище виделки, іноді на дно кладу вимиті листя кукурудзи.
Варю, якщо молоду, то хвилин 20 в киплячій воді (не те, що в дитинстві: коли запах вже зводив з розуму, а кукурудзі ще варитися і варитися). Чесно кажучи, завжди визначаю на око, а точніше - "на зуб" чи вже готова кукурудза. Я не додаю солі, коли качан ще вариться.
Так мені мама радила. Я люблю посолити вже зварену, ще гарячу кукурудзу і змастити її вершковим маслом! І тоді такий смак у неї... знаєте, як з дитинства: ніби ти десь на чорноморському курорті на пляжі сидиш! І ще мій лайфхак - як вибрати дійсно смачну кукурудзу!
Беріть качани з міцним зеленим листям, зернятка повинні бути світло-жовтими і розташовані щільними рядами. Після варіння - можете залишити на півгодинки на плиті в гарячій воді.", - пише Лілія Ребрик.

Скрін, відео YouTube Кукурудза
Скрін, відео YouTube Кукурудза