Відома українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів.

Дружина шоумена Юрія Горбунова вагітна-зовсім скоро вона народить від нього другу дитину. А зараз вони зупинилися в п'ятизірковому готелі в Туреччині, звідки викладає різні знімки. Іноді навіть будучи вчотирьох в кадрі.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/

А зараз вона постала в ніжному пишному платті, яке доречно приховує животик під час вагітності. Також на Катерині можна помітити капелюшок, сонцезахисні окуляри і легке намисто на шиї.

"Літо 2021, поки мама удвох #timetoremember", - пише Осадча з кошиком в руці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

"Сукня просто прекрасна, якщо можна, відкрийте таємницю, хто майстер цього шедевра, краса в простоті🔥🙌🙌🙌🙌", "Катюня, хто у вас повинен народитися? Я думаю: хлопчик", "Ось як виглядає "Доброго ранку"🌞😍", "Як же двох, трьох вже. Він же вже є, у мами під сердечком", "Все скоро багатодітна мама😍", "Скажіть де знайти можна таку літню сумку? На сайті Андре Тана немає", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Осадча)
Коментарі, скріншот: Instagram (Осадча)

Нагадаємо, расцвевшую під час вагітності Катю Осадчу завалюють квітами на курорті, і це не Юрій Горбунов

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов не впізнав вагітну Катю Осадчу у воді: "Що це за жінка?"

Знай.ua писав, Андре Тан розповів про "потворну моду": Катя Осадча цього ніколи не одягне