Ведучі радіо Люкс ФМ в черговий раз розсмішили своїх слухачів. Виявилося, що цього разу дівчата програли в грі "Основний інстинкт" і тому ведучій Тані Татарченко довелося виконувати завдання, яке їй дав Слава Дьомін.
Відповідним відео поділилися на офіційному акаунті радіо "Люкс ФМ" в соцмережі Instagram.
Так, цього разу Тані Татарченко довелося надіти вінець з пір'я, а в руки взяти лук і стрілу. Ведучій довелося посеред Києва кричати "Я Таня Татарченко і я Купідоніха".

"Таня Татарченко - Купідоніха

Цього тижня чоловіча команда перемогла у грі #основнийінстинкт і @t_tatarchenko виконує бажання🥳", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ось це робота! 👏 Візьміть мене до себе...😂 ", "Танюха красава👏 😂", "Таня Краща👏 👏 👏", " Таня👏"," Ну як можна це все придумати?😂 ", "❤️наступного тижня, сподіваюся бажання виконуватиме не Таня", " Тетяна - ви богиня! 😍 ", "Шо, вже знову п'ятниця????? Щось в декреті занадто швидко йде час🤦 🤦 🤦 🤦 🤦"," купидонка😂 😂 😂 😂"," Чарівна у вас Купідоніха, що підняла настрій з самого ранку"," Таня не переживай дівчата, теж переможуть все буде добре і люкс ефем завжди дарує класний настрій"," як мовою орудує:)","😂 ор вище гір)))))😂"," Дивлюсь , що місцеве населення вже звикло до приколів люкса і зовсім не звертають уваги ! )) 👏 🔥 😂 😂 😂 Дівчатка рулять!!!",- писали в коментарях фоловери.

Нагадаємо, раніше Улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін розповів, як легко схуднути на 8 кг: "одягати на ніч капу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Мені цього і не треба": Олексій Суханов проговорився славі Дьоміну, чому досі ходить з російським паспортом

Також «Знай.иа " писав, що Розведений Позитив задумався над відносинами і згадав про Наді Дорофєєвої: "не зовсім веселий приклад"